Fagbladet Sykepleien

Sykepleien utgis av Norsk Sykepleierforbund og er redaksjonelt uavhengig. Sykepleien driver uavhengig journalistikk og setter sykepleiernes interesser på dagsordenen. Sykepleien har vunnet flere gjeve priser, og ble kåret til Fagpressens beste fagblad i 2009 og 2016.

Sykepleien på papir

Sykepleiens papirutgave, Bokasin, går i dybden på ett tema om gangen i et format, design og papir som passer temaet. Det gis ut seks utgaver i 2020 og fem i 2021. Innholdet har en varighet som holder seg over år, og undersøkelser viser at mange tar vare på utgavene. Innholdet kan også leses digitalt for dem som ønsker det. Antall lesere er på hele 323 000 (Kantar 1/2020).

Heldigitale

På Sykepleien.no utgis stoff om nyheter, fag- og forskning, meninger og aktuelle temaer. Trafikken på nettet er stor og økende og er nå på godt over 1 million sidevisninger og ca 500 000 unike brukere i måneden. Sykepleien er på alle sosiale medier, med over 70 000 følgere på Facebook og mange på Instagram og Twitter. Du kan også høre Podcaster fra Sykepleien.

Kontakt Sykepleien

Har du forslag til saker eller kommentarer til innholdet? Ta kontakt med redaksjonen

For å melde adresseendring, eller reservere deg mot å få bladet i posten eller annet ta kontakt med avdelingen for medlemstjenester på tlf. 994 02409 eller bruk kontaktskjema.