Vil du påvirke hvem som skal sitte i NSFs fylkesstyre?

NSFs logo i svart

Du har kanskje lagt merke til at hvis du logger inn på Min side på NSFs nettside, så finnes det tre nye knapper under overskriften Fylkesmøte 2023: Nominer kandidat, Gå til valgsiden og Svar på nominasjon. Det er her du kan nominere en eller flere kandidater.

Kunne du tenke deg eller kjenner noen som kunne tenke seg å stille? Vi oppfordrer alle medlemmer til å se seg om etter gode kandidater og foreslå de, eller sørge for å bli foreslått selv.

Man kan altså nomineres til:
• Fylkesleder
• Fylkesnestleder
• Fylkesstyremedlem
• Landsmøtedelegat

Fylkesstyre
En fylkesleder er politisk leder av fylket og representerer fylket utad. Fylkesleder står på vegne av fylkesstyret ansvarlig for at fattede vedtak følges opp i fylkesorganisasjonen.
Fylkesleder og nestledere vil ha oppgaver knyttet til fylkeskontorets drift i forhold til politikk/ politiske vedtak, handlingsplan og overordnede målsetninger. Det er heltidsverv med godtgjørelse fra NSF.
Medlemmer i fylkesstyret skal understøtte, bistå fylkesledelsen og medvirke til at NSFs politikk er synlig i hele fylket.
Landsmøtedelegasjon
Landsmøtet er Norsk Sykepleierforbunds høyeste myndighet, og det holdes hvert fjerde år innen utgangen av november måned. I 2023 gjennomføres landsmøtet i uke 45.
Landsmøtet består av valgte delegater fra landets fylker.

Frister og andre spørsmål
Fristene kan variere litt fra fylkeskontor til fylkeskontor avhengig av dato for fylkesstyremøte. Finner du ikke svar på ditt fylkeskontors nettside send en e-post, du finner korrekt kontaktinformasjon i denne linken: https://www.nsf.no/fylke