Jordmorforbundets kvinnehelsekonferanse

Kvinnehelsekonferanse 2023

Jordmorforbundet NSF inviterer alle landets jordmødre til en spennende kvinnehelsekonferanse. av og for jordmødre - med kvinnehelse som overordnet tema #JordmorKanKvinnehelse

NOU’en - Den store forskjellen - Om kvinners helse og betydningen av kjønn for helse er spennende lesning for alle oss som brenner for kvinnehelse. Jordmødre har en svært viktig plass i kvinnehelsearbeidet, før og i fremtiden. Denne konferansen passer både for deg som jobber i primærhelsetjenesten, i spesialisthelsetjenesten, i utdanning eller i det private.

Vi ønsker å igjennom denne konferansen å sette søkelyset på blant annet samhandlingen mellom jordmødre i kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten etter at jordmor har fått utvidet ansvar for LARC de fleste steder i landet. Videre vil vi lære mer om Preklamsiscreening av gravide og kvinners risiko for fremtidig hjerte/ karsykdom – hvilken rolle har jordmor der? Vi skal få høre om jordmors ansvar ved setefødsler, og hvordan de har gått frem i Viken for at jordmor har fått tatt faget tilbake. Vi får høre om perineumstudien som pågår nå. Det er en doktorgradsstudie om sub-klassifisering av grad2-rifter, risikofaktorer og utfall for kvinnene. Vi skal også få høre fra jordmor Anita Prante, og hennes tanker om jordmors rolle i menopauseomsorg. Vi avslutter med små innlegg eller erfaringer fra praksis, og forhåpentligvis får vi noen spennende diskusjoner underveis.

Konferansen avholdes på Quality Hotel Augustin i Trondheim. Det er midt i landet, og vi håper at det kan bidra til at jordmødre både fra nord og sør skal kunne delta. Hotellet ligger midt i smørøyet, på Torget i Trondheim. Nært alt, både buss, flybuss og tog. Alt Trondheim har å by på, finner du rett utenfor hotellet. Hotellets adresse: Kongens gate 26, 7011 Trondheim

Som deltager får du: Delta på en hel dag med spennende og tidsaktuelle innlegg for jordmødre, en deilig konferanselunsj bestående av dagens 2-retters meny eller dagens buffet. I tillegg får du vår Quality Break med kaffe og te, kaker og oppskåret fersk frukt tilgjengelig hele dagen.

Konferansen er lagt opp slik at man kan komme og dra samme dag, men vi synes også det er hyggelig om så mange som mulig ønsker å delta på vår felles avsluttende konferansemiddag på kvelden. Da setter kjøkkenet sammen en meny etter dagens og sesongens tilgang på råvarer. Kryss av deltagelse på konferansemiddag i påmeldingen.

Dersom du behøver å komme dagen før, eller ønsker å bli over til neste natt, kan du frem til 4 uker før booke hotellrom til avtalepris (kr. 1597 pr. natt) med en egen bookingkode. Bookingkoden 9445 og gruppenavn Norsk Sykepleierforbund oppgis ved bestilling. Vi har et begrenset antall rom, så her er det førstemann til mølla.

Konferansen vil ikke bli streamet.

Priser:

NSFJ-medlem: kr. 1000 (legg inn rabattkode MEDLEMNSFJ)

NSF-medlem: kr. 1200

Ikke-medlem: kr. 1600

Påmeldingen er bindene, husk å lese vilkårene.