Ressursgruppesamling

Ressursgruppesamling 2023

I to dager var LaH sine ressursgrupper innen helsestasjon, skolehelsetjeneste, HFU, migrasjon og smittevern samlet i Sykepleierens Hus i Oslo. Her kan du lese mer om arbeidet i de ulike ressursgruppene.

I tillegg til våre egne hadde vi også invitert flere faggrupper i NSF med overlappende funksjonsområder. Faggruppen for astma og allergi, Psykisk helse og rus, jordmorforeningen, migrasjon og flerkulturelt arbeid og smittevern var tilstede for samlingens første dag. Evalueringen av dagen viser at deltagerne opplevde det nyttig å få økt kunnskap om hverandres faggrupper, det var gode faglige diskusjoner og de følte seg inspirert til videre samarbeid.

På dag to hadde vi invitert inn FHI, stipendiat fra OsloMet, faggruppeleder for migrasjon og flerkulturelt arbeid og Sex & Samfunn til å holde innlegg for de ulike ressursgruppene. Innleggene ga inspirasjon til videre faglige diskusjoner i gruppene.

Ressursgruppene i LaH er viktige bidragsytere til vårt fagpolitiske arbeid opp mot sentrale helsemyndigheter. Vi håper å få til en samling også neste år!