Søk om deltakelse på skriveseminar på Lesvos i uke 21

Metochi

Metochi studiesenter

SPoR og LSL inviterer til skriveseminar for sykepleiere innen psykisk helse og rus og for sykepleiere som ledere i tidsrommet 19.5.2024 - 26.05.2024.

SPoR har arrangert årlige skriveseminar for medlemmer som et medlemstilbud. I 2023 samarbeidet faggruppene LSL og SPoR om skriveseminaret, og vil i 2024 gjenta suksessen. På skriveseminaret får du veiledning, hjelp og støtte på eget skrivearbeid, f.eks. artikler/kronikker/essay som egner seg for publisering.

Hvem kan søke:

Målgruppen for seminaret er medlemmer av SPoR og LSL som arbeider med ulike publikasjoner. Vi ønsker at deltakerne skal publisere via faggruppens kanaler på Sykepleien.no, dagspresse eller annen åpent media etter endt seminar i tillegg gjennom faggruppenes nyhetsbrev.

Seminaret egner seg for:

  • deg som ønsker å omarbeide en oppgavebesvarelse til en publikasjon
  • deg som skal skrive om egen praksis og dele dette med andre
  • deg som skal skrive en artikkel/kronikk/essay eller fra eget mastergradsarbeid
  • deg som jobber med utvikling av prosjektbeskrivelse til et FoU prosjekt

Det vil innledningsvis gis en innføring om skriveprosessen: Hva, hvordan skrive, arbeidsmåter, ulike skrivesjangre og eksempler. Det vil bli avsatt god tid til eget skrivearbeid. Veiledning tilbys både individuelt og i gruppe.

Faglige ansvarlige og veiledere på seminaret er Siv Skarstein, spesialsykepleier i psykisk helse og rus, førsteamanuensis ved OsloMet, Kurt Johan Lyngved, spesialsykepleier i psykisk helse og anestesi, can.mag i filosofi, og Else Marie Lysfjord, spesialsykepleier i psykisk helse og førsteamanuensis ved Nord universitet. Det er begrenset plass på kurset.

Sted: Metochi Studiesenter, Lesvos i Hellas

Tid: 19. mai – 26. mai 2024

Pris: Kr 3200 for Kursavgift er hele uken

Kr 5700 for fly tur/retur Oslo – Lesvos (kan bestilles samlet når du melder deg på)

SPoR/LSL dekker opphold og busstransport på Lesvos

Søknad: Sendes på mail til espen.gade.rolland@nsfverv.no eller kriste@nsf.no

Søknaden skal inneholde: navn, arbeidssted, faggruppetilhørighet, konkretisering av tema, problemstilling og sjanger. For spørsmål kontakt leder i SPoR Espen Gade Rolland, mobil 408 42 941 eller leder i LSL Jan Erik Nilsen, mobil 934 57 367

Søknadsfrist: 15. februar 2024. Du vil etter søknadsfristen få beskjed om du er tildelt plass.

Informasjon om Metochi:

Seminaret holdes i et gammelt kloster i nydelige omgivelser ved Kalloni-bukta. Metochi studiesenter holder til i et kloster som ble grunnlagt på 1500-tallet. Klosterannekset Metochi er i nyere tid restaurert, men bærer fremdeles preg av den opprinnelige enkelhet. Klosteret befinner seg i landlige omgivelser ved Kallonibukta ca. 1 times kjøretur fra øyas flyplass, Mytilene Intl (MJT), Lesbos, Hellas. Metochi studiesenter har enkle forhold med soverom for 1-3 personer i oppussede klosterceller, du må regne med å dele soverom. SPoR og LSL dekker oppholdet ved Metochi studiesenter, som inkluderer overnatting, frokost, lunsj og varmt middagsmåltid, inkludert drikke til måltidene. Deltakerne får sengetøy og håndklær.

Den nærmeste landsbyen er Kalloni, som ligger ca. 3 km fra klosteret. Terrenget mellom klosteret og landsbyene er flatt og egner seg godt til sykkelturer.

Vi oppfordrer alle deltakere til å sette seg inn i våre vilkår for kursdeltakelse som ligger vedlagt.