Velkommen til nasjonal konferanse innen sykepleierutdanning og forskning

Illustrasjonsbilde - konferanse

Illustrasjonsbilde. Foto: Kristin Henriksen, Norsk Sykepleierforbund

Årets tittel er MIND THE GAP - kvalitet og kapasitet i utdanning og forskning. Konferansen vil være en fremtidsrettet og kunnskapsbasert arena for deg som jobber med utdanning og forskning i sykepleie - både i helsetjenestene og i utdanningsinstitusjonene.

Med et stadig økende behov for sykepleiere, spesialsykepleiere og jordmødre, står vi overfor utfordringer som mangel på utdannings- og forskningspersonell, sprengt kapasitet i praksis, og ledige studieplasser i sykepleierutdanningen. Samtidig er det stort behov for ny kunnskap og forskning innen sykepleie.

Nasjonal konferanse - forskning og utdanning
Årets tittel er MIND THE GAP - kvalitet og kapasitet i utdanning og forskning.

Men i utfordring finnes heldigvis muligheter!​ Bli med oss for å skape en positiv forandring og sikre at vi har kompetansen og ressursene som trengs for å møte morgendagens utfordringer. Du kan se frem til et spennende og aktuelt program, med svært gode foredragsholdere.

Vi inviterer også forskere til å sende abstract som kan presentere ny sykepleieforskning på konferansen. Informasjon om kriterier og innsendelse finner du på siden Invitasjon til å presentere forskning på UFK 2024.

Vi gleder oss til å se deg!

Program kommer i løpet av april.